Ferieklubben til Amadeusparken.


AMADEUSPARKEN!

Det som startet som en heller grå og kjedelig dag, ble bare bedre og bedre jo nærmere Tangen vi kom. Solen tittet frem på 44 unger og 4 voksne da vi labbet ivei inn mot inngangen på parken.

Vi valgte i samråd med barna å kjøre en veldig fri linje i dag, der alle kunne gå rundt som de selv ville, i sitt eget tempo. Vi var alle flinke til å passe på at alle hadde noen å gå sammen med. Så skulle vi møtes til lunsj, og spise og slappe av litt sammen utpå dagen.

Første stopp var noen aldeles nydelige rådyr, og masse bittesmå "bambier" som lå og slappet av i skyggen. Mange tok turen innom slangehuset og tittet litt, mens andre igjen falt fullstendig for alle apekattene som parken byr på.  ;)
Vi fikk se både zebraer, ender og yak okser som koste seg i det flotte været.

Ved tolv tiden stoppet vi opp ved leirplassen og grillet oss pølser og spiste lunsj. Det ble en del is og lek på lekeplassen også.. Spesielt hoppeslottet var veldig populært.

På vei opp igjen var det mange som stoppet opp for å kose med geiter. Vi kan være enige om en ting, geiter er slu, og de stjeler matposene fra deg om du ikke passer på... :)
Alt i alt har det vært en flott dag.
Takk til alle barna som var med på tur i dag!! :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ferieklubbenhamar

ferieklubbenhamar

0, Hamar

Ferieklubben i Hamar er et tilbud til alle barn og ungdommer bosatt i Hamar kommune i de to første ukene av sommerferien.

Kategorier

Arkiv

hits